Sivut

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Villakoiran Villapaita :)

Meidän perheeseen kuuluu siis myös 5- vuotias Toy Villakoira Muusa <3

Muusa on luonteeltaan hyvinkin oikukas ja lasten syntymä on ollut tuolloin teini-ikäiselle koiruudelle kovaa aikaa... :) No ne murinat ovat jo takana päin ja nykyään pojat ja koira tulevat jo kivasti toimeen.. :)

Toy Villiksethän ovat villisperheen pienimpiä edustajia ja niinpä meidän Muusammekin painaa hieman alle 3 kg. Pienestä koostaan johtuen ovat nämä otukset hyvinkin herkkiä Pakkaselle.. Nyt kun ulkona paukkuu -10 - 15 asteen pakkasia ei tämä neiti juuri pakollista enempää tahdo ulkoilla..

Siispä teinkin Muusalle uuden Pakkas paidan lankavarastoni todellisista kummajaisista.. Nämä villalangat olen joskus bongannut kirpputorilta hyvinkin edukkaasti.. Nyt ne päätyivät Villakoiran villapaitaan ja sopivat tähän tarkoitukseensa hyvin...Ja hirveällä houkuttelulla sain mallin katsomaan kameraan..


Koiruus itse ei ole kovinkaan innostunut kuvattavana olemisesta.. Johtuisikohan siitä että turkki on talviterässä ja aivan kamalassa kunnossa, Eihän kenenkään nuoren neidin sovi esiintyä kuvissa näin huolittelemattomana.. Hellittäisivät vaan nämä pakkaset edes hieman..
Paidan päällensä saatuaan neiti, ei suostunut ottamaan sitä kokonaiseen vuorokauteen pois..

Lankaa kului 98g.
Taidankin seuraavaksi tarttua trimmikoneeseen ja kampaan....  :)

Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti