Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Langanostolakon vieroitusoireita.. :)

Morjensta pöytään..

 Langan ostolakkoa takana virallisesti 31 päivää. Toki lakkoilin jo ennen vuodenvaihdettakin mutta sallin itselleni pikku repsahduksia vielä silloin. Nyt tosissaan mukana lankalaihiksessa ja lisäksi langanosto lakossa juhannukseen! 8)
Eri blogeissa olen lueskellut ja kuolaillut kaiken maailman ale löytö lankoja ja haaveillut mitä kaikkea olisin itse kyseisistä langoista tehnyt..

Jostain syystä lankavaraston langoista ei löydy juuri sitä haluttua tai inspiraatioon sopiaa lankaa.. Näinhän se menee että kaikki muu inspiroi paitsi jo olemassa oleva tai keskeneräinen.. :)
Kesken eräisiä töitä löytyy vaikka muille jakaa, mutta intoa niiden loppuun saattamiseen olen etsiskellyt kissojen ja koirien kanssa.. Tässä "muutama" (surkea) photo keskeneräisyyksistä..


Neuletakki itselle Blend Banboo langasta, takakappale ja toinen etukappele melkein valmiina..Virkattu matto ontelokuteesta, Prinsessajuttu blogin innoittamana  <3Isoäidinneliöistäää virkattu patalappu.. melkeen valmis... jaksaa jaksaa.. :)

Kaksinkertaisesta Kelo langasta neulottu tyynynpäällinen, nappeja ja päättelyä vaille valmis.Kaiken maailman jämä villa ja villa-sekoite langoista olen tehnyt isoäidin neliöitä, jotka joskus tarkoitus yhdistää peitoksi..


Nalle langasta Broken Seeds sukat tuloillaan...


Kaikkien, tai ainakin melkein kaikkien näiden kohdalla on inspiraatio hukassa...
Järki sanoo älä aloita mitään uutta, sydän sanoo mitähän sitten aloittais.. :)
Kuulostaakos tutulta?

Lohduttauduin ale laareja ihaillessani käsityökirjallisuudella...
Löysin siis Suomalaisen kirjakauoan alesta itselleni Luonnonkauniit neuleet- kirjan ja Cittarista mukaan tarttui Banbu sukkapuikot kokoa 4.


Tämän päivän tavoitteena saada mattoa etenemään ja patalappu valmiiksi!

GO-GO!

-Noora-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti