Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Arvonnan voitto ja Uuden Vuoden lupaus

Osallistuin Silmukan saalistus Silmukan saalistus blogin arvontaan ja voitin 4 kerää Novitan Miami lankaa..
Jee, jee, enpäs ole aiemmin voittanut mitään mainittavaa! Tämä lämmitti siis mieltä näin uuden vuoden kynnyksellä. Etenkin kun olen langanosto lakossa.  :) Kiitos siis vielä arvonnan järjestäjälle!

Tänä vuonna tein poikkeuksellisesti Uuden Vuoden lupauksen: En osta yhtään lankakerää ennen Juhannusta!.. JA koska serkkuni uudenvuoden lupaus oli huikea painon pudotus Juhannukseen mennessä, tai muuten 1000 euron lahjoutus uudelle Lastensairaalalle, päätin minäkin nostaa panoksia ja asetin omalle lupaukselleni "sakon". Eli jokaista ennen Juhannusta 2014 ostamaani kerää kohden neuloa yhden parin sukkia keskolaan!

Lisäksi ajattelin maksimoida alkavan vuoden haasteet ja varmistaa ettei langan ostelu lähde ns. lapasesta Juhannuksenkaan jälkeen ja samalla edelleen pienentää lankavarastoani.. Täten julistan osallistuvani myös Lankalaihikseen .
Nyt on kaikki langat kaiveltu päivän valoon ja voin kertoa että muutamat kätköt paljastivat ihan unohdeettuja ihanuuksia.. Kaappeja kaivellessa kuului -" Ai nää on täällä"," tästä mun piti tehä se neuletakki" jne... :)
Mutta siis asiaan.. Karu totuus lankajemmarin kätköistä löyti siis yhteensä 12,1 kg lankaa :/ Juu ei ihan heti lopu! :) Vuoden loppuun mennessä aijon pudotaa lanavaraston painoa 3 kg:llä..

Vuoden kulutus kuukausittain... ( listaan tähän myös jos lankaa josatin syystä tulee lisää.. :)

Tammikuu:
¤ vauvanpeitto -535g
¤ Mollyni mun ( x2) -150g
¤ Koiran  Villapaita -98g
¤ Lahjoitin akryyli lankaa päiväkodille tupsujen tekoon -400g

Helmikuu:
¤ Neulotut tiskirätit x2 -66g
¤ Broken seed- sukat -84g
¤ Nalle kukkaketo tai vastaava vajaa kerä siskolta + 144g
¤ Broken seeds- Sukat II -95g.
¤ Vauvan sukat tarhan tädille -38g
¤ Juna sukat kaverin vauvalle -62g

Maalis-, huhti- ja toukokuu.. kaikki yhes koos!
¤ Rumilus makkara sukat miehelle -172g
¤ Jämäsukat -152g

Kesäkuu:
¤ Tiskirättejä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti