Sivut

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Onnea on...

Onnea on...
...oma koti...
... kädentaidot...
... perhe...
... ystävät...

Olen tässä pohtinut syntyjä syviä ja miettinyt mitkä seikat tekevät minut onnelliseksi...
Ehkä ajattelen että että jokainen on onnekas jo syntyessään. Onhan sikiön kehittyminen ja vauvan syntymä yksi elämän suurista ihmeistä! Itse olen saanut kokea tämän vauva ihmeen kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla kokomus on ollut ihmeellinen ja uskomaton.. Pienen ihmisen syntymä kun laittaa miettimään elämää hieman eri kantilta. Tunteet saavat uusia ulottovuuksia ja sitä oppii itsestäänkiin uutta tässä äidin roolissa. Niin raskaita kun nämä ruuhkavuodet ovatkaan, kiitävät ne ohi jättäen ihania muistoja. Ihanaista Äitien päivää kaikille äideille! 

Blogissa on on ollut hieman hiljaista viime kuukausi.. Siihen on ollut hyvä syykin! :) Ostimme näet asunnon ja aika on kulunut lähes kellonympäri maalaillessa ja muuttaessa. Vappuviikolla luovutimme vanhan asunnon avaimet ja käänsimme uuden lehden elämässämme. Kodin laittaminen on kyllä kivaa puuhaa! Huonekaluja on mallailtu niin ja näin ja tänään laitan poikien huoneisiin uudet listat.. Niitä pieniä tärkeitä juttuja.

Muutoissa on se hyvä puoli että tulee vähän karsittua tavaraa ja sitä mekin ollaan koitettu tehdä ( niin vaikeaa kun se meille onkin.. :)). Olen huomannut että langan ostolakosta johtuen, himoitsen nyt kankaita.. Niitäkin löytyisi varastosta kaikenlaisia.. kun vaan kerkiäisi joskus toteuttaa kaikki suunnitelmansa.. Käsityökoulussa on tänä keväänä ollut aiheina kankaan värjäys ja painanta, sekä ompelu. Ja luonnollisesti edellä mainitut käsityökouluprojektit ovat myös osaltaan kasvattaneet kangasvarastoani. Näistä aiheista siis piakkoin lisää kunhan vaan saan aikaiseksi kuvata ja kirjoitella.. Ois vaan aika paljon kaikkea muutakin puuhaa tässä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti