Sivut

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Koiruudesta...

Tänään asiaa ja kuvia vähän toisenlaisesta kädentyöstä.. Saatiin taas viimein koiruuden kuntalo kondikseen. Alkoi hänellä olla parta jo melkoosen pitkä afrosta puhumattakaan. Tässä kuva ennen käsittelyä... 
Tässä oltiin suihkussa jo käyty, turkki föönattu ja harjatu. Ja sitten trimmerillä kuono, hännäntyvi ja tassut. Muualta turkki taas lyhennettiin saksilla, tämän osuuden hoiti Herra H. :) 
Ja saanko esitellä kaunokaisemme: Muusan <3


Kyllä nyt taas kehtaa kylillä käppäillä tämän lyylin kanssa!
-Noora-

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :) aika AFROdite olikin jo päässyt hänestä muokkautumaan... tää koiran trimmaus on kyllä palkitsevaa puuhaa kun tuohon ihanuuteen rakastuu aina uudelleen ja uudelleen... <3

      Poista
  2. Voih! Ja muuten kommenttisi blogissani, että pitäisikö tehtailla esim. viikossa yksi keskeneräinen alta pois, niin oon messissä, jos sä oot! Siis onhan niistä nyt päästävä jo eroon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. todellakintodellakintodellakin... :) Ihanaa kun innostuit.. Ei enää tekosyitä, ei enää uusia projekteja.. Nyt ryhti liike ja keskeneräisyyksistä valmiiksi! Milloin aloitetaan? Ja mikä otetaan aika rajaksi? Mä koitan taas kuvailla noi keskeneräiset..

      Poista