Sivut

maanantai 5. tammikuuta 2015

Löysää pipoa ja itsensä haastamista luvassa tällekkin vuodelle! :)Siis mää tunnustan, moon taas ottanut haasteen vastaan... ja vaikken edllisessä haasteessa ihan maaliin päässytkään,, oli osallistuminen kuitenkin hauskaa! :)

Mä siis ilmoittauduin mukaan löysäpipoisten Jyju:un eli jouluyöstä juhannukseen. Kuten Kyjy:ssäkin myös tässä tavoitteena on 20 työtä jotka tulee aloittaa 30.4.2015 klo 23.59 mennessä  ja saada valmiiksi juhannusyöhön mennessä.

Aikomukseni on myös osallistua lankalaihikseen tänäkin vuonnna,,

Tässä samalla summausta kuluneen vuoden laihis projektista..
Alku vuosi tai oikeastaan puolet viime vuodesta olin tiukasti langanostolakossa ja uskoi tämän olevan avain onnistuneeseen laihdutukseen. Tämä osoittautui kuitenkin vääräksi taktiikaksi, kuolasin ja podin vieroitusoireita kevättalven lanka aleissa ja tietysti langan ostolakon päättyessä riemu repesi ja niin repesin minäkin. Lankaa alkoi taas tulemaan uhkaavasti vastaan joka marketissa ja kaupassa ja ne vieläpä huutelivat minun peräänikin ... törkimykset! 8)

Vielä syksyllä olin melko varma että tilanne oli hallinnassani, kunnes marraskuussa otin itseäni niskasta kiinni ja tein jälleen inventaarion. Tuolloin saldo oli 11kg 450g , lähtötilanteeseen (12.1kg) verrattuna laihdutusta oli siis tapahtunut, mutta tavoitteeksi asetettu 3kg oli tuntui saavuttamattomalta. Joulukuun kilisyttelin puikkoja ahkerasti, lahjoitin muutamia keriä ja vältyin ostelemesta uutta lankaa, joten välipäivien inventaarion tuloksena julistan lankavarastoni painon olevan 10kg 950g.

Ja mitähän tässä nyt sitten lupaisi Uudelle Vuodelle? No lupaan ainakin kirjailla töitteni painot tänne blogiin ja lankalaihiksen tavoitteeksi otan tälle vuodelle kevyen 1 kg pudotuksen. Jos ei tähän pääse niin jo on kumma... :)
I love this ... I was thinking about having something similar :-) Repeat Crafter Me: Yarn Storage System
Kuva lainattu Pinterestistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti