Sivut

perjantai 3. lokakuuta 2014

Syyskuulumisia..


Syyskuu tuli ja meni, lähinnä sairastaessa :( Vuoron perään on oltu flunssan kourissa, kuopuksesta alkaen ja minä nyt viimeisimpänä. Arki on ollut hektistä niin kotona kuin töissäkin.. Monena päivänä olen miettinyt että mistä saisi muutaman tunnin vuorokauteen lisää.. Kaikkea on kokeiltu, enkä voi kenellekkään suositella ainakaan yöunista nipistämistä :D 

Kyjyilyjen kanssa tuli pikkaisen kiirus, mutta sain kuin sainkin kaikki aloitettua ajoissa, itse listan tein vain tänne blogin puolelle, enkä ollenkaan Löysäpipoisten kyjyn fb-sivuille.. Olkoon siis tämä ensimmäinen kyjyilyni ns. "Varjo-kyjy". 

Käsityökoulukin jatkui taasen kesä tauon jälkeen. Alkuun tutustuttiin mosaiikin tekemiseen ja nyt on keramiikka pajalla oltu  ja pian päästään lasitus puuhiin siellä.. Aikast ihanaa ollut kyllä sillä sarala. Savipuuhat tuntuivat olevan taas yksi "mun jutuista". Heh.. 

Kyjyilyjen saralla on siis virkkailtu ja neulottu ahkerasti.. koitan tsempatta ja saada valmiit työt viimeisteltyä ja kuvattua.. ihan pian.. I hope! :D 
Mitä ihaninta Lokakuuta ja värien kylläistä syksyä kaikille!
Noora

1 kommentti:

  1. Ihan tajuttomia valokuvia! Tosi kauniita! Ja todellakin, tähän aikaan vuodesta pitäisi saada ehdottomasti pari tuntia uniaikaa lisää,.. Tuntuu että mikään uni ei riitä!

    VastaaPoista