Sivut

torstai 7. elokuuta 2014

Kesän kuulumisia...

Ihanaa ja lämmintä elokuuta kaikille! 

Lämpöä on piisannut ja lomalaista on hellitty.. nyt on kuitenkin pikkuhiljaa palattu arkeen ja ruotuun!(?)

Lomaa ollaan vietelty ensi viikko lasten kanssa kolmistaan ja sitten kolmen viikon ajan koko perheen voimalla.. <3  
Ollaan viihdytty eniten kotinurkissa lähiuimarannoista nauttien. Tallinnassa tuli käytyä parikin kertaa käsityömatkalla Karnaluksissa ja toisenkerran 22 h risteilyllä perhetuttujen kanssa. 

Tässä kesälöman aikana on paitsi KYJYillyt myös päässyt ihanaiseen seuraan.. Perustimme nähkääs lapsuusajan kavereiden kanssa ihanaisen käsityökerhon. Kerhomme nimeksi valikoitui hetkessä Bertat.. :) 

Tässä on keritty kokoontua jo kaksi kertaa ja huomenn aperjantaina olisi kolmannet kokoontumisajot. Ollaan vuoroin kokoonnuttu kunkin luona j akyllä voi sanoa että hauskaa on ollut ja naurettu on niin että elinajan ennustekkin noussut ainakin 5 vuodella. :) 

En ole näillä helteillä saanut kunnon kuvia otettua tuotoksista.. mutta nyt ajattelin kirjoittaa aiheesta hieman tähän blogiin, ihan vain siksi että se motivoisi minua kuvailemaan noita kivoja juttuja mitä ollaan värkkäilty.. 

Ehkäpä tänään ryhdistäydyn ja kuvailen.. 


KYJY rintamalla menee hyvin.. muutamia täitä on valmistunut kuten edeltä huomaa ( ne on sentään saatu kuvattua). Nyt on puikoilla neuletakki lapselle, kummipojalle tarkemmin ajateltuna, koko vaan taitaa olla auttamattomasti liian iso... No en kuitenkaan aio purkaa jo hyvin alkuun saatettua tuotosta, vaan tarvittaessa neuleen saaja vaihtuu ja kummipojalle tomistetaan sitten toinen työ.

näillä eväin helteistä elokuuta edelleen kaikille! 


4 kommenttia:

 1. Käsityökerhot ystävien kanssa, se on parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin.. elämän laatu paratunut ihan huimasti tässä ihanassa seurassa.. :)

   Poista
 2. Olet niin mahdottoman taitava käsillätekijä, että on sun on kyllä ehdottomasti näytettävä Bertoissa syntyneitä tekeleitä kaikille blogin lukijoille :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! <3<3<3 Kiva kun kävit kommentoimassa.. :) koitan ryhsitäytyä kuvailujen suhteen...

   Poista