Sivut

maanantai 14. joulukuuta 2015

Jämälankavillasukkakalenteri ❤

Sain kimmokkeen osallistua jämälankavillasukkakalenteri -sukkien neulontaan. Missä neuloimme kerran- blogin  kirjoittajat järjestävät jälleen tämän mukavan joulukalenterin. Koukuttavaa puuhaa, millään ei malttaisi odottaa seuraavan päivän ohjetta!
 Tässä mennään 4. Päivän kohdalla:
 
Varpaasta varteen onkin minulle uusi tekniikka, samoin kuin jälkikäyeen neulottava kantapää.. Jännittävää!

Pari päivää olen reaaliaikaa jäljessä pienokaisen sairastelun ja hoivaamisen takia.. 
 

 

Illalla koitan kiriä taas muut kiinni ja neuloa eilisen ja tämän päivän rivit!  


-Noora- 

Vaunuverho ❤

Meidän perheeseen on syntynyt uusi pienokainen kuukausi takaperin..  tämä Ihanainen elämän vaihe on taas pistänyt käsityö harrastuksen uuteen vauhtiin. Täällä on neulottu ja virkattu ja tulipa tänä aamuna vähän ommeltuakin!  Ompelin nimittäin vaunuverhon uuden tulokkaan vaunuihin. Idea on muhinut jo jonkin aikaa mielessä ja tänään viimein sain sen toteutettua!
Ihan ekaa kertaa kiinnittelin sirkkarenkaita, hieman jännityksestä vapisevat käsin.. Mahtoivat naapurit (taas) ihmetellä kun takapihalla paukuttelin vasaran kanssa.
Tässä näitä kuvia prosessista..

 
 


Kyllä kelpaa pikkuherran köllötellä vaunuissansa ja sainpahan taas hieman kulutettua kangasvaraston kankaita. päälikangas on ikeasta ja tuo "leikkaussali"-vihreä on itse käsityökoulussa värjättyä isomummon vanhaa lakanaa. Valkoiset momitoimirenkaat on suihkuverhopaketista käyttämättä jääneet ripustimet. Kierrätystä, kierrätystä!

-Noora-