Sivut

torstai 11. joulukuuta 2014

Tilda pupu♥

Olen joskus vuosia sittBertta-kerhontanut Tildailuun. Tuolloin tuli ostettua kirja jos toinenkin ja aina ohi menen tartui sinooperista mukaan mitä ihanampia kankaitakin.. tänä syksynä tein piitkästä aikaa yhden puputytön tilauksesta.

olipahan taas hauskaa puuhastella tätä! Tässä vielä tuon meidän viisi vuotiaan ottama lähikuva:

tästäpä innostuttiin Bertta-kerhon keskuudessa niin että ensi viikolla puuhastellaan lisää Tilda touhuja! :)

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Saippuatehdas

Olipahan ihana viikonloppu täynnä lepoa ja käsitöitä! Olen virkkaillut isoäidinneliöitä ( vaihteeksi vauvanpeittoon), ommellut ja tehtaillut saippuaa. Ompeluksista ja virkkailuista lisää myöhemmin, nyt keskitytään saippuaan!

Jälleen oli aika nähdä ihanaisia naisia.. sillä tänää oli Bertta-kerhon kokoontumisajot! ♥ Hyvässä seurassa juttu luisti ja aika kului siivillä!
Tänään tehtailimme siis hieman saippuaa pukinkonttiin...  :)

Tässäpä kuvaa valmiista saippuoista..


Huopasaippua


pieniä sydän saippuoita ♥


ja lopuksi vielä muitakin muotoja!
hauskaa ja sutjakkaa puuhaa!
Täydellinen viikonloppu!
Kiitos ja kumarrus taas ryhmäläisille♥ 
Otetaan pian uusiksi taas!

torstai 4. joulukuuta 2014

Lankalaihiksen tila ja tola

Siis apua. . Pakko tunnustaa että viime kuussa viimein otin itseäni niskasta kiinni ja kohtasin todellisuuden; tein siis lanka inventaarion. :)
Ja kuten arvata saattaa ei oltu ihan aikataulussa tuon tavotteen kanssa. Lankavarasto kätki uumeniinsa 11.75 kg lankaa.  Gulps..

Lähtö painohan oli sen 12.1 kg ja tavoite oli pudottaa 3kg. Siis kyllähän mää oon aina tiennyt ettei laihdutus ole vahvimpia lajejani, mutta että näin kaukana tavoitteesta. Olen kyllä kuluttanut lankaa aikalailla,  mutta auttamattomasti uutta on tullut tilallekkin.

Pienessä paniikissa olen tässä kyllä jo inventaarion jälkeen neuloen kukuttanut 300g lankaa eli  tänään varastossa on 11.45kg lankaa..

Kauheella kiireellä aioin vielä saada kulutettua lisää ennen lopullista punnitusta.

Olisikohan jossain tarjolla meille lankaholisreille sopivaa tukiryhmää?

Toinen tosiseikka on myös se että kyjyilyt jäävät osaltani kesken. Aion toki saattaa aloitetut työt loppuun, mutta aikataulu ei vain ole tässä elämäntilanteessa mahdollinen!

Tsemppiä kaikille muille kykyilyihin ja laihiksiin..  mää vaihdan vapaalle näistä ja unohdan kaikki tavoitteet N.Y.T. nyt.

-Anonyymi lankaholisti-